9 knäppa beteenden som är helt normala i Tindervärlden

9 knäppa beteenden som är helt normala i Tindervärlden

Om du är singel eller har varit under de senaste åren har du garanterat testat Tinder. Då kan du nog relatera till dessa knäppa beteendena som pågår i Tindervärlden. Känner du igen dig?

 

1. Ytlig som aldrig förr

Inte skulle man väl någonsin rata någon vid första ögonkastet i verkliga livet? På Tinder är det helt normalt att swipea vänster på 0,5 sekunder om inte profilbilden var topp noch. 

2. Sänker ljusstyrkan på offentlig plats

Man vill ju helst inte att främlingar ska se att man tindrar på offentlig plats, så att sänka ljusstyrkan är ju givet. Det vore ju otroligt skämmigt om personen som sitter bakom en på bussen skulle se! 

3. Tyst i chatten

Det är uppenbart att båda har ett intresse för varandra, åtminstone på ett ytligt plan. Ändå är det ingen som tar första steget och skriver. Chatten ekar tomt och båda fortsätter att swipa efter den rätte. 

4. Varför skriver hen till mig???

Trots att man swipar till höger och det blir en match så är det lite obehagligt om det plingar i chatten. Vad vill hen mig??? 

5. Visar oss från vår allra bästa sida

Någonstans är det ju ändå sant att vi hoppas på att stöta på vår perfect match i appen, så varför skulle vi då inte visa upp oss från vår allra bästa sida? Filter, solglasögon, bild snett uppifrån eller motljus är inget ovanligt…

6.Nakenbilder är fullt normalt

Är det någonstans det alltid är helt ”okej” att lägga upp en bilder i badkläder oavsett årstid så verkar det vara på Tinder.

7. Lite skämmigt är det ju

Om man har varit singel sedan appens uppkomst är sannolikheten stor att man någon gång har skapat sig en profil. Trots att detta gäller alla så är det fortfarande lite skämmigt och man lägger inte direkt upp det som favoritsyssla när någon frågar, trots att man kan spenderar timmar på att bläddra bland potentiella partners.

8. Appen ligger INTE på startskärmen

Japp, appen är nedladdad men den har inte sin plats på starskärmen när man låser upp mobilen. Den ligger så bra i mappen "onödigt".

9. Får panik av ett felsvep

Ett felsvep uppåt och vi fullkomligt skriker till personen hur intresserade vi är. Pulsen höjs, hjärtat poppar ut och paniken är total. Jag är ju inte ens intresserad, hen kommer visa ALLA min superlike!

  

Bildkälla: Shutterstock

 Text: Louisa Strid

 

En rolig och bra text i profilen på Tinder kan ge dig fler matchningar och en bättre chans att inleda en konversation. I videon nedan får du tips på vad du kan skriva!