Är du Devotes nya redaktör?

Är du Devotes nya redaktör?

Devote är uppbyggt på de bloggare som finns hos oss. Hela vår idé bygger på att det är vi tillsammans som skapar Devote. Därför har de flesta av Devotes rekryteringar när det gäller praktikanter och personal valts ut bland dem som faktiskt bloggar här. Devotes affärsidé är att låta de unga profilerna som vi tror på – er! – vara med och bygga bolaget. 

Nu vill vi gå steget längre. På Social Media Party ger vi er chansen att haffa drömjobbet som Devotes nya redaktör.

Som redaktör på Devote är du med och bygger upp hela sajten. Du gör allt från att utveckla strategier tillsammans med resten av teamet till att skriva artiklar, göra reportage och intervjua inspirerande människor. Ingen dag är den andra lik – ena dagen intervjuar du Katy Perry och nästa dag testar du Gröna Lunds nya berg-och-dalbana till ett reportage om sommarnöjen. Vi i redaktionen sätter själva innehållet för vårt jobb och det är precis det som gör det här till det roligaste jobbet i världen. 

Hur gör du för att ansöka då? 

Social Media Party (läs mer här) kommer vi i Devote-rummet mellan kl 13-14 att ta emot dig och din ansökan. På plats kommer du att få lämna in ditt CV. Sedan får du tre minuter på dig att sälja in dig själv. Efter eventet kommer de tio starkaste kandidaterna att kontaktas för ytterligare en intervju och en av er kommer sedan få jobbet som redaktör på Devote. 

Vi tror på att bygga ett företag med härliga, inspirerande och starka unga profiler. Vill du vara med?

Pst… vid frågor går det bra att mejla till [email protected]!