Coca-Cola Zero och Fanta Zero kommer i två nya smaker

Coca-Cola Zero och Fanta Zero kommer i två nya smaker

Vad går upp mot en iskall cola eller Fanta? Funkar ju lika bra hemma i soffan efter en lång dag, som ute i solen på stranden. Nu släpper Coca-Cola två nya smaker!

Coca-Cola i Sverige släpper två nya sockerfria nyheter, nämligen Fanta Raspberry Zero Sugar, som är exklusivt utvecklad för den svenska marknaden, och Coca-Cola Zero Sugar Peach.

Sverige är det första landet i världen där Fanta Raspberry Zero Sugar lanseras. Drycken har en sötsyrlig och uppfriskande smak av hallon som för tankarna till hallonsoda och svensk sommar. Coca-Cola Zero Sugar Peach, även den utan socker, har en uppfriskande smak av persika. Coca-Cola Zero Sugar Peach har lanserats i flera länder i Europa och kommer nu till Sverige. Båda smakerna kommer säljas i både 50 cl och 1,5 liters PET-flaskor.

Svenska konsumenter är nyfikna på att testa nya smaker och har efterfrågat att kunna kombinera Fanta och Coca-Cola med hallonsmak och persikosmak. Därför känns det nu jätteroligt att lansera de här kombinationerna. Fanta och Coca-Cola är två av världens mest omtyckta drycker med lojala konsumenter som vi tror kommer uppskatta de nya smakerna. Det är särskilt roligt att lansera Fanta Raspberry Zero Sugar med en smak som tagits fram exklusivt för den svenska marknaden, säger Gabriella Björklund, Brand Manager på Coca-Cola AB.

Vi på Devotes redaktion har fått smaka på de nya smakerna – och vi gillade dem!