Guide till rätt outfit på spelkvällen

Guide till rätt outfit på spelkvällen

SAMARBETE CONCEPT

Klädkod?

Spelkvällar kan se annorlunda ut beroende på vilken väg man tar. Men oavsett om det är ett besök till det lokala casinot eller en hemmakväll framför Star burst på nätet, så kan det hela bara gynnas av att man har på sig rätt klädsel. Det första steget du behöver ta när du planerar din outfit är därför att ta reda på om det finns en klädkod, eller om det är något man ska komma överens om tillsammans med sitt sällskap.

Är det osäkert vad som gäller runt klädkod, kan du komma ihåg att det sällan är något krav att följa den. Vanligtvis rör det sig om en rekommendation. Däremot ska det vara sagt att en klädkod, som kan variera från att vara avslappnad till formell, alltid ger en starkare känsla av gemenskap.

Tips på outfit för män

För herrarna är det enkelt att skapa en elegant look för en spelkväll. En välskräddad kostym i klassisk färg som svart, mörkblå eller grå är alltid ett säkert val. Se bara till att kombinera den med en dressad skjorta och en snygg slips eller fluga.

Vi ska heller inte glömma bort att skor är en viktig del av ens outfit, så välj polerade läderskor för att få till den där lite utsökta touchen som passar kvällen till ära. Om du har slut på skokräm, så finns det flera bra leverantörer på nätet eller i butik.

Sofistikerad look för kvinnor

Damerna har många alternativ när det gäller kläder för en spelkväll i glamourens tecken. Det kan kännas väldigt normativt, men en elegant cocktailklänning gör alltid susen. För något lite mer avslappnat så kan en byxdress eller en smidig jumpsuit också vara väldigt stilfull.

Känner du att du saknar din egen personlighet i kvällens klädsel? Då finns det tacksamma knep som styr upp det hela! De bästa är att komplettera din outfit med smycken och accessoarer som passar din stil. Slutligen, när det gäller skor, är högklackade pumps alltid en vinnare. Dessa går dessutom att få tag på till ett överkomligt pris.

Ledorden du ska följa: avslappnat men snyggt

Kom ihåg att du inte behöver bära en kostym eller klänning för att se snygg ut. En schysst kavaj över en enkel skjorta eller blus, tillsammans med snygga jeans eller chinos och rena sneakers eller dressade skor, kan även det vara en passande outfit. Däremot ska man undvika att ha för slitna och enkla kläder, som t-shirts med tryck eller trasiga jeans.

Avslutningsvis är det ett bra tips att tänka på att små detaljer kan göra stor skillnad. Så ta den tid du behöver att ordna håret och ansiktet. För herrar kan en välvårdad skäggstil eller rakning göra den bärande skillnaden, och för damer kan det räcka med lite lätt smink för att ge looken det där extra lyftet.