Kenza gravid – så avslöjade hon den glada nyheten

Kenza gravid – så avslöjade hon den glada nyheten

Kenza är en av våra största influencers och vi är många som följt henne länge. Hon och maken Aleks gifte sig sommaren 2017, och nu avslöjar Kenza att de väntar barn tillsammans.

På nyårsdagen lade Kenza ut en Instastory där hon och Aleks berättar att de har något de vill berätta, och uppmanar sina följare att kolla in hennes senaste Instagram-post. Såhär såg den ut, och det tog inte många sekunder från det att bilden lades ut till att kommentarsfältet fylldes av lyckoönskningar och likesen strömmade in.

 

Några timmar efter att den första Instastoryn publicerades lade Kenza ut ännu en story där hon delade med sig av en bild på gravidmagen. 

 

Kenza har självklart även skrivit om graviditeten på sin blogg. Här är ett utdrag från hennes blogginlägg: 

Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan. Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm.”

Läs hela blogginlägget på Kenzas blogg här eller på hennes Instagram @kenzas!

 

Här kan du även se Kenzas vlogg där hon berättar om vägen till graviditeten!