Kolla in svenska LA-artisten Josefines grymma musikvideo i 360° VR!

Kolla in svenska LA-artisten Josefines grymma musikvideo i 360° VR!

I går släpptes musikvideon till soloartisten Josefines debutsingel Lotto. Men inte vilken musikvideo som helst. Den är nämligen inspelad med den senaste virtual reality-tekniken som filmar i 360°! Ni bara måste se!

Musikvideon är en upplevelse i 360 grader där kameran fångat varje detalj i miljön och skapar en känsla av att man är där på plats, tillsammans med artisten, på en riktig utekväll – från förfest till efterfest.

– Virtual reality är superhäftigt och kan verkligen ge musik en helt ny dimension. För mig blir det ett sätt att komma närmre mina fans och skapa en mycket mer personlig kontakt i en digital miljö. Vid sidan av musiken är ny teknik ett stort intresse och jag älskar att prova nya vägar, därför kändes det som en självklarhet att göra en musikvideo i VR, säger Josefine.

Fakta om Josefine
Ålder: 24

Bor: mestadels i Los Angeles, delvis i Sverige
Aktuell med: debutsingeln Lotto (egenproducerad och inspelad i Los Angeles)

– För mig är Lotto en riktig girlpower-låt som handlar om att ha kul på sina egna villkor. Jag vill att min musik ska inspirera mina lyssnare, framför allt unga tjejer till att tro på sig själva och inte ta någon skit, säger Josefine.