LADDA NER VÅR NYA APP!

LADDA NER VÅR NYA APP!

Nu är vår nya app för Android och iPhone äntligen här! Med den kan du blogga lika lätt i mobilen som på webben. Du kan administrera din egen blogg, upptäcka nya bloggar på Devote samt ta del av vårt nätmagasin - helt gratis!

Nya Devote-appen har dessutom en snygg och tidsenlig design och är uppbyggd på ett användarvänligt sätt. Den gör det bland annat möjligt för dig att publicera bilder, skriva inlägg, läsa och svara på kommentarer och samla alla dina favoritbloggar på en och samma plats. Om du inte redan har laddat ner appen - gör det nu!

Har en iPhone hittar du den i App Store och har du en Android finner du den i Google Play. Sök på ”Devote” så får du upp vår nya super-app. Betygsätt gärna appen (det gör du i App Store och Google Play) så vi vet vad du tycker om den. Hoppas du gillar den lika mycket som vi gör!

Så vad väntar du på? Ladda ned appen helt gratis och börja blogga i mobilen nu!

 

Edit: Devotes app är utvecklad för att fungera på Android-versioner 2.3 och senare samt IOS-versioner 5.0 och senare. Har ni äldre versioner behöver ni uppdatera operativsystemet för att hitta appen för nedladdning.