Nyhet: Succén Mr Cake öppnar i Göteborg

Nyhet: Succén Mr Cake öppnar i Göteborg

Mr Cake är ett cafékoncept som drivs av konditorduon Roy Fares och Mattias Ljungberg. Det ligger i centrala Stockholm och har blivit omåttligt poppis, vilket inte är så konstigt. Kolla bara in dessa godsaker!

 

Enda sedan Mr Cake öppnade i Stockholm i september 2017 har det varit ett populärt ställe och många dagar har kön med fikasugna gäster ringlat sig ut på gatan. Nu har det blivit dags för Göteborg att få njuta av succén! Såhär skrev Mr Cake på sitt Instagramkonto 9 januari:

KÄNN INGEN SORG GÖTEBORG FÖR NU KOMMER VI! ? MR Cake drar västerut och i vår öppnar vi i underbara Göteborg. Vi återkommer med när och var snart. Vilken resa! Vi är överväldigade av det mottagande vi fått i Stockholm, och nu vågar vi ta nästa steg mot att vinna hela världen med vårt hantverk, vårt nyskapande och vårt ”extra allt”. ?? För too much is never enough, särskilt när man vägrar att kompromissa med kvalitet och personlighet. Drömmar slår inte in för att man drömmer dem, utan för att man jobbar för dem. Vi har drömt om Göteborg, och nu blir den drömmen verklighet. Vi fortsätter att drömma om världen. Men först Göteborg! Vi längtar efter er!

 

När Mr Cake öppnar i Göteborg framgår dock inte, men till alla göteborgare - håll era ögon öppna! 


Bilder: Mr Cake