Rapport från norr med Anna Wii

Rapport från norr med Anna Wii


Du kom in ganska sent i bloggvärlden men din blogg har vuxit fort. Hur tror du att det kommer sig?

- Bloggvärlden har vuxit extremt mycket de senaste åren och det krävs något unikt för att få en välbesökt blogg vilket jag skulle vilja påstå att min blogg är. Jag klär mig inte särskilt vågat eller har en extrem stil, men det kanske är just en sådan blogg som behövs. Att jag sedan har förstått hur viktigt det är att lägga stor fokus på bilder har nog hjälpt mig en bra bit på vägen.

Vad fick dig att börja blogga?
- När jag införskaffade mig min kamera startade mitt fotointresse. Jag hade målet att ta fina bilder och jag upptäckte att en snygg klädkombination kan göra en bild väldigt vacker.

Har du själv några favoritbloggar?
- Jag följer en drös med bloggar men det finns bara ett fåtal jag följer slaviskt. Det är bland annat modebloggarna Lisa Olsson "Lisaplace” och Elin Kling "Style by Kling" samt Michaela Fornis "Flest skor vinner" för hennes fantastiska kärlekstexter.Jag vet att du är en stor inspirationskälla för många unga tjejer. Vad inspireras du själv av?
-
Jag sitter timtal på "Tumblr", "Weheartit" och "Lookbook" där jag får massvis med inspiration dagligen.

Vilka är dina tre ”måsten” i din sommargarderob?
- Mina svarta harembyxor från H&M, ljusa jeansshorts från Levi's samt magtröjor.

Slutligen, vad tror du på inför hösten och finns det några särskilda trender du tar med dig från sommaren in i hösten?
- I höst kommer jag att köra på en cape eller poncho och det hoppas jag att fler gör. Det jag tar med mig från sommarmodet är stuprörsbyxor med hög midja men då gärna i lite nya material och mönster. De klumpiga klackarna får också följa med och jag tror även att den brun-beigea färgskalan vi sett i sommar kommer att stanna kvar.

Victorias blogg: http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

Artikel skriven av: AnnaWii
(klicka på namnet för att komma till bloggen)