Skvallerbloggar

Skvallerbloggar

Det finns många olika typer av forum där man i ett flöde kan få en sammanfattning av vad som har hänt personerna i bloggvärlden som man är intresserad av (eller inte är intresserad av). Skvallerbloggar är ett sådant forum, som under de senaste åren har vuxit sig allt större och expanderat på grund av konsumenternas hunger efter information, nyheter och skvaller.

Men vad handlar då en skvallerblogg om? Precis som namnet avslöjar, så skrivs där en hel del skvaller. Men innehållet kan variera från blogg till blogg - vissa fokuserar på att avslöja hemligheter, andra fokuserar på att uppmärksamma speciella händelser i bloggvärlden. Till exempel kan det handla om att Blondinbella just har fött en bebis och att det är fantastiskt, eller så kan det handla om att Kissie har sprutat in mer botox i sina läppar och att hon därför skulle vara en patetisk person och en dålig förebild. Typ!

Ja, ni kanske fattar... Ingen skvallerblogg är den andra lik, och det är många olika åsikter och röster som vill höras i den stora cybervärlden - alla tycker något! Men oavsett vad folk tycker så råder det ingen tvekan över att skvallerbloggarnas statistik är hög och att det finns en efterfrågan av något att gotta sig i eller att diskutera kring.

Idag finns ett antal stora bloggar som ”lever” på att skriva om andra, en av dem finns här på Devote och heter Insider. Den har på kort tid klättrat högt upp på vår topplista och verkar underhålla läsarna med sina inlägg om bloggvärldens populäraste profiler - typ Tyra, Paow, Dessie, Kissie, Bella, Isabelle och så vidare och så vidare! Men vad tycker ni, läsarna och konsumenterna, egentligen om skvallerbloggar? Finns det ”snälla” skvallerbloggar eller kan man dra alla över en kam? Är det så att skvallerbloggarna är vår generations svar på Hänt Extra och Se&Hör?

Kom gärna med åsikter i kommentarsfältet!