Tio strumpor som gör vardagen roligare

Tio strumpor som gör vardagen roligare

En trend som har cirkulerat i modevärlden ett bra tag är att bära glittriga och färgglada strumpor i sina skor. Det är en trend som verkligen har blommat ut denna vår. Vi kan se de härliga strumporna både i modemagasin, på bloggar och ute på gatorna. Det bästa med denna trend är att du kan börja använda dina sommarklackar redan idag utan att behöva frysa. Dessutom slipper du stressa med att du måste måla dina tånaglar för att kunna bära upp dina öppna sandaler på bästa sätt. Vi på Devote älskar denna trend eftersom den lyfter vilken outfit som helst. Vem blir inte glad av lite extra färg och glitter i vardagen?! Nedan har vi därför listat tio favoriter som finns ute i butik just nu. Vad tycker du om trenden? Hiss eller diss med strumpor i skorna?

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR

 

 

1. Josefin Dahlberg matchar sina sneakers till ett par söta strumpor med en volangkant. Strumporna ger en finare touch till de sportiga skorna.

2. Kathrin aka Viva_la_wow får till den där extra snygga looken tillsammans med ett par glittriga strumpor. Outfiten fungerar lika bra till vardag som till fest.

3. Ebba Zingmark bär sina sandaler med ett par nike strumpor för att få en sportigare look.

 

 

AV: MIKAELA HÖÖK