Tove Waldemar: En lugn helg

Tove Waldemar: En lugn helg


Så var min näst sista helg här över. Men det har varit en riktigt lugn och mysig sådan <3 F blev sjuk i fredags så vi har bara tagit det i hans tempo och det var faktiskt väldigt behövligt. Vi har ju pratat om en lugn helg i flera veckor nu, men det slutar alltid med att vi hittat på en miljon saker haha.. Men den här gången sa hans kropp ifrån och det var nog bra för oss båda. Riktigt mysigt blev det iallafall! Har tyvärr inte fotat så mycket, vi har i princip bara sovit, ätit och tittat serier haha. 

I fredags hade jag en riktig jobb-dag. Det var så roligt och skönt att få så mycket gjort. Höll på ett samarbete typ halva dagen så vid 16 tiden behövde jag verkligen komma ut och ta en promenad. Gick förbi H&M och testade dom här byxorna i fuskskinn som jag blev så positivt överraskad av. Dom ser verkligen ut att vara i äkta skinn och hade riktigt hög midja!!! Så svårt att hitta haha. Dessutom kostade dom bara 249kr, så det är verkligen ett tips! Rätt långa i benen också :-) 

Efter promenaden köpte jag med mig lite godis hem och inväntade F. Vi åt thaimat och bara myste i soffan framför Vår tid är nu innan vi slocknade <3

 

Läs mer om Toves helg på bloggen!