Tove Waldemar: Mina mål 2019- hur gick det?

Tove Waldemar: Mina mål 2019- hur gick det?

I slutet av varje år så brukar jag skriva ner 5-10 mål för kommande år. Jag har valt att inte kalla det "nyårslöften" för det känns som att dom bara är till för att brytas haha, men mål känns lite mer motiverande på något sätt? Det har faktiskt varit skönt och bra att ha dom. Och i slutet på varje år brukar jag gå igenom dom här på bloggen och fundera över lite hur det gick! 2019 har varit ett väldigt annorlunda år för mig och det lär nog bli ett och annat "jaaa när jag var i New York så...." haha, ni får ta det! Här är målen för 2019 och mina kommentarer:

- Nå mitt sparmål xxx tusen kronor.

Min kommentar: Jag har varit riktigt duktig på att spara tidigare år, och verkligen sett till att uppnå mina sparmål och lägga upp en budget för varje månad. Men just det här året har det inte gått ihop i och med flytten till NY. Det är liksom inte det billigaste att bo och leva där, och sen betala flygbiljetter fram och tillbaka. Så att sparandet har inte varit på topp just dom månaderna. Men, jag blev rik på annat haha :-) Klyschan. 

- Lära känna 3 nya människor. 

Min kommentar: Check! Det vill jag faktiskt säga att jag har. I NY har jag lärt känna flera svenska tjejer som jag är väldigt glad att jag träffat. Emma, Alexandra och Cajsa. 

 

Se Toves alla mål här!

Har ni några nyårslöften?