Butta La Pasta!

I denna blogg vill jag dela med mig av min passion för enkel men experimentell matlagning. Jag älskar att testa nytt i köket men mitt motto är att det alltid ska vara enkelt och hälsosamt.Jag älskar inte bara mat, utan även allt som har med mat att göra. Jag läser recept och matbloggar som andra läser deckare och något av det mest avkopplande jag vet är att få strosa planlöst i matbutiken en hel eftermiddag. Jag går från hylla till hylla, med samma entusiasm för konserverna som för delidisken.Min förhoppning att inspirera till att testa nytt i köket på ett enkelt och lustfyllt sätt. Jag strävar efter att laga klimatsmart, enkelt, nyttigt och billigt. Det där som man alltid försöker uppnå men ofta har så svårt att lyckas med, den utmaningen sporrar min kreativitet. Butta la Pasta är italienska för att säga ”lägg pastan i grytan”. Bokstavligen betyder det dock ”Släng pastan”. Jag gillar dubbeltydningen i uttrycket, hur det kan betyda både att vi kokar pastan, men också att vi kastar den. För det är precis vad jag vill inspirera till: att ibland koka pastan men ibland låta den stå åt sidan för att ge plats åt nya, minst lika enkla och goda alternativ.Vill du komma i kontakt? Maila mig gärna! astrid.hagerdal@gmail.com