Dulce de Leche Cupcakes

Cupcakes 100 g vetemjöl [1,75 dl]150 g strösocker [1,75 dl]30 g kakao [0,75 dl]7 g bakpulver [1,5 tsk]4 g majsstärkelse [1 tsk]3 g salt [0,5 tsk]10 g vaniljsocker [1 msk]55 g ägg [1 st]75 g standardmjölk [0,75 dl]45 g olja [0,5 dl]50 g varmt kaffe (eller kokande vatten) [0,5 dl] Dulce de leche-frosting 100 g mörk choklad 70 %300 g osaltat smör, rumstempererat150 g florsocker [2,5 dl]10 g vaniljsocker [1 msk]2 g salt [0,25 tsk]100 g karamelliserad mjölk [1 dl] Fyllningkaramelliserad mjölk Dekorationev strössel Gör så här CupcakesSätt ugnen på 170 grader.Sikta ner de torra ingredienserna i en bunke. Vispa samman ägg, mjölk och olja lite lätt i en annan bunke. Vänd ner de torra ingredienserna med en slickepott.Tillsätt lite i taget av kaffet och blanda tills det blir en tunn och slät smet. Lägg cupcakes formar i en muffinsplåt eller använd dubbla formar på en vanlig plåt. Fyll formarna till knappt tre fjärdedelar med smet och grädda mitt i ugnen i 16–17 minuter. Känn efter med sticka att muffinsen är genomgräddade. Låt svalna helt. Dulce de leche-frostingHacka chokladen och smält försiktigt i ett vattenbad eller i mikron. Låt svalna till ljummen temperatur.Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och salt fluffigt i en bunke. Tillsätt dulce de leche samt choklad och vispa ordentligt. Om frostingen känns för lös kan den stå i kylen i 10 minuter och stelna till lite. Gröp ur ett litet hål i varje cupcake. Fyll hålet med dulce de leche och spritsa frosting på varje cupcake och strö eventuellt över strössel.Recept fr. https://www.koket.se/mitt-kok/...