Recept på goda tekakor

Tänkte tipsa er om detta relativt enkla recept på jättegoda tekakor som jag bakade idag. Recept på ca 25 tekakor12-14 dl Mjöl 1 Ägg2 tsk salt2 msk socker6 dl mjölk75g smör50 g jäst2 dl havregryn 1. Smula ner jästen i en bunke och tillsätt mjölken och havregrynen. Rör om tills jästen lösts upp och låt blandningen stå i ca 5 min så att havregrynen blöts upp.2. Tillsätt smör, salt, socker, ägg och vetemjöl, lite i taget. Blanda ihop allt ordentligt och knåda degen kraftigt i några minuter3. Låt degen jäsa under bakduk i ca 45 min.4. Kavla ut degen 1–1 ½ cm tjock och stansa ut runda bröd, ca 10 cm i diameter med en kakform eller ett glas. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och nagga dem med en gaffel. Strö över lite mjöl. Låt dem jäsa under bakduk i ca 30 min. Sätt ugnen på 250 grader.5. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 8 min. Låt dem svalna på ett galler under bakduk.