CINNAMON BUN CAKE.

Finns det någon som inte tycker om kanelbullar? Någon som inte gillar kladdkaka? Om så är fallet är detta en väldigt dålig idé, haha. Men om du älskar båda är detta en mycket bra idé. Du behöver Kladdkaka - 125 g smör, 2 ägg, 2,5 dl strösocker, 1,5 dl vetemjöl, 2 tsk vaniljsocker, 1 msk kanel, 2 msk malen kardemumma, ca 0,5 tsk saltKanelbullsfyllningen - ca 0,5 dl av kladdkakssmeten, 2 msk kanel, 0,5 dl brunt farinsocker, pärlsocker. Du gör Kladdkaka - Sätt ugnen på 175 grader och smöra en form. Smält smöret. Blanda alla ingredienser till en jämn smet.Häll det i formen förutom 0,5 dl av smeten som ska användas till kanelbullsfyllningen, se nedan. Kanelbullsfyllning - Häll ca 0,5 dl av smeten i en annan skål och blanda ner 2 msk kanel och 0,5 dl farinsocker. Lägg sen över smeten i en spritspåse.Spritsa sedan ut smeten på kladdkakan i ett kanebulle-mönster och toppa med pärlsocker.Grädda i ca 12–15 minuter. Ta ut och låt svalna.