LCHF fudge brownies!

Clean Eating Mjölkchoklad 100 g Kvällens mumsiga lördagsgott blir en repris på dessa ljuvligt kladdiga fudge brownies toppade med en magisk fudgeglasyr och riven mörk choklad! Perfekt helgbak för alla oss som älskar choklad! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF fudgebrownies:Fudgeglasyr:75 g sockerfri mjölkchoklad (jag använder Clean Eating)1 dl gräddeBrowniekaka:100 g rumsvarmt smör1 dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 dl kakao½ dl fibersirap clear1 nypa salt2 ägg1 dl mandelmjölBörja med fudgeglasyren. 1. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädden i en kastrull och häll den sedan över chokladen i skålen, låt stå i några minuter tills chokladen har smält och rör samman till en slät glasyr. Ställ glasyren åt sidan och börja göra din browniekaka.3. Vispa smör och sötning krämigt. Tillsätt sedan kakao, fibersirap och salt, vispa en stund till. Ha sist i äggen och mandelmjöl och vispa samman till en jämn och slät smet. 4. Ta ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper och jämna till. Grädda kakan på 175 grader i ca 14-17 minuter, se efter med en sticka så att kakan fortfarande är lite kladdig i mitten. 5. Ställ in kakan i kylen tills den svalnat en aning, häll sedan din fudgeglasyr över kakan i formen och toppa med lite riven mörk choklad. Låt kakan stå i kylskåp tills glasyren stelnat till önskad konsistens.ca 8 bitar kaka