Pulled chicken & udon

Hallå! Snacka om slappdag igår. Vaknade vid 14 (?!) och somnade om... Resulterade faktiskt i sen lunch på subway med mamma, all that glam. Chicken teriyaki all the way. Köpelunch och Felix gulasch till middag (don't mind at all) = inget spännande recept att bjuda på. Letade lite i kamerarullen och kom på att den galet goda rätt ej dykt upp här! Lagade detta med mamma på landet för någon vecka sen och blev mycket tasty tyckte vi båda.Pulled chicken, udon & bakad äggula 1 kg kycklingbröst 2 dl teriyakisås1/2 dl sweet chilisås 2 msk soja (japansk)UdonnudlarVitlök Äggula per personShiitake (vi körde dock champisar)Salladslök3 msk olja 1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop teriyakisås, chili, soja, vitlök.2. Blanda kycklingen med marinaden och täck i en ugnssäker form. Buss in i ugnen i ca 2 h (gärna mer) 3. Med en 1 kvar släng in svampen i formen med kyckling. Baka sedan äggulan täckt i olja i 30 min innan servering. Stek salladslök i olja! Mmmmm....Vi tog ett glas rött och njöt av sällskapsspel den kvällen, saknar redan! Puss!