Kladdkakebollar med kanelbullesmak doppade i mjölkchoklad
2 ägg1,5 dl strösocker1,25 dl vetemjöl1 tsk vaniljsocker2 tsk kanel1 tsk malen kardemumma75 g smör1 krm saltDoppa i:200 g mjölkchokladGör såhär:1) Sätt ugnen på 175 grader. Knäck i äggen i en bunke, häll i sockret. Vispa runt till allt blandats.2) Häll i mjöl, vaniljsocker, kanel, salt och kardemumma. Vispa runt tills du har en jämn smet.3) Smält smöret och häll i det och blanda tills du har en jämn smet.4) Lägg i bakplåtspapper i en brödform och häll sedan i smeten i den. Grädda långt ned i ugnen i ca 15-20 min. Kakan ska vara lite kladdig i mitten.5) Låt svalna helt. Ta sedan ur bollar ur kakan som du formar med händerna. Smält chokladen och doppa bollarna i dem. Toppa med lite strössel om du vill. Låt chokladen stelna helt.