Från skogsarbete till fin restaurang | lördagen

Hejj, Plötsligt var påsken här och jag hade inte ätit ett endaste påskägg. De hade helt tydligt dragit tillbaka alla ägg på grund av salmonella risk. Nå utan denna tradition kan man tycka att påsken inte är påsken. För oss däremot, handlar påsken om att vara på landet och hjälpa till med vedarbetet. Så blev det även detta år.  Vi fixade först ihop en liten brasa och värmde på så sätt upp våran lunch. Därefter började jobbet. Några timmar senare var vi klara och åkte upp till Borgå. Föräldrarna hade lovat bjuda på påskmiddag så det var det som alla såg framemot. Själva middagen blev lite stressig och efterrätten fick jag typ skippa. Jag hade lovat att åka in till Helsingfors för att gå på restaurang med mina vänner. Bussen missade jag, så jag bad snällt Simon ifall jag får komma med hans skjuts in till Arabia, varifrån jag tog spårvagnen in till centrum. De hade redan börjat äta på restaurangen när jag anlände men det gjorde inget, jag hade ju precis själv ätit. Jag tog min saknade efterrätt där. I restaurangen satt vi tills de i princip stängde, vid midnatt. Efter det gick vi till hotellets takterrass och satt där tills de stängde. De andra fortsatte till baren men jag hade planer följande dag, så tog bussen hem. Kram, julia