CHIAPUDDING

Chiafrön är jättebra för kroppen på alla sätt och vis, de innehåller Omega 3, protein, kalcium, C-vitamin och en hel del annat också som gör kroppen gott. Jag har mer och mer börjat gå över till det vegetariska, majoriteten av måltiderna jag lagar hemma är vegetariska/veganska vilket gör att jag måste tänka på att få i mig protein. Chiapudding är mättande, supergott och perfekt som frukost eller mellanmål. Åt en helt fantastisk chiapudding på Bali gjord på kokosmjölk och serverad med sylt gjord på färska bär. Har inte riktigt lyckats återskapa den men jag har ett alternativ som jag gör frekvent här hemma.♥ 3 msk chiafrön♥ 2 dl sojadryck vanilj♥ Toppa med frukt och bärGivetvis går det att byta ut sojadrycken till havre-, ris-, kokos- eller mandeldryck. Det går också att välja en osötad, men eftersom chiafrön i sig inte smakar speciellt mycket brukar jag använda vanilj för att få lite smak. Det går även att söta med vaniljpulver och man vill använda osötad dryck. Oavsett så är den laktosfri, glutenfri och helt vegansk.