Favorit av asiatisk mat!

300 gram kyckling1/4 tsk himalayan salt1 msk soyasås½ msk sesamolja2 msk kinesisk risvinäger½ tsk svartpeppar1 msk proteinpulverriven vitlök½ rödlökshiitake svampar1/2 kopp brunrisSvart fungus svampsmala svamparröd chilli Marinera kycklingen med salt, soyasås, sesamolja, risvinäger, svartpeppar, proteinpulver och riven vitlök I en stor gryta, häll i hackad rödlök, shiitake champinjoner, brunris med dess vatten och kycklingbrösten ovan. Sedan svart fungus svamp på Fyll kokande vatten till samma nivå som de svarta svamparna. Koka på hög värme i 12 minuter sen på medelvärme i 10 minuter Efter 22 minuter lägg till purjelök och smala svampar. Höj värmen och lägg till koriander Klart. Toppa med hackad röd chilli(har missat i bilden vissa ingredienser)