Popcorn guide

    Hej Bloggen,   Här kommer tips från popcornälskaren. Jag tycker att popcorn är det bästa snacket som finns, precis som ostbågar får de mer smak när de är lite gamla.Jag gör såhär:   1. Köp popcorn till kastrull 2. Lägg hälften olja och hälften kokosolja så att det täcker botten på kastrullen och lite till. 3. När du märker att det är varmt så kör du i så att det täcker botten igen, inte för mycket för då bränns det i botten! 4. Sen går det riktigt fort, popcornen är klara när du inte har hört ett "popp" på typ 4-5 sekunder. Alternativt räkna antal popp till så många popcorn du la i kastrullen, lite svårare. 5. Fort som fan häller du dem i en bunke 6. Ta en stor klick extrasaltat bregott och lägg i kastrullen, den smälter fort och då häller du det smälta smöret över popcornen 7. Salta med havsalt! 8. Försök att inte äta dem inom 6h.   Men vet ni vad, det spelar ingen roll hur många gånger jag gör dessa, de blir liksom aldrig godare än biopopcorn... Saknar min den här popcorn tishan, den ska nog på igen nästa vecka igenSå absolut bästa tipset är att köpa med sig en meny på vägen hem! Har ni förresten sett den här, verkar så smidigt. Hur kan ingen ha tänkt på det innan?   Here are some tips from a popcorn lover. I think that popcorn is the best there is, just like cheese doodles they have more flavour when they are a little old.    //do like this:     1. Buy popcorn for the pan  2. Add half the oil and half the coconut oil just enough to cover the bottom of pan and then some more.  3. When you see that it's hot, put in the corn, just to cover the bottom, not too much because otherwise you will burn the pan!  4. Then everything happens really fast, the popcorn is ready when you have not heard a "popping sound" for 4-5 seconds. Alternatively count the number of popps and compare it with the number of popcorn you put in the pan, a little more complicated of course 5. Fast as hell, put them in a bowl  6. Take a large piece of extra salted butter and it add to the pan, it melts quickly and then pour the melted butter over the popcorn  7. Use sea salt to put on them in the bowl!  8. Try not to eat it all within 6h.      But you know what, it does not matter how many times I make these, they always are tastier than popcorn you buy when you go to the movies ... Miss my this popcorn T-shirt, I will probably wear it again next week again. So far the best is to buy a menu on the way home!  By the way, have you seen this, it seems so smooth. How come no one have thought of this before?