Mäktig choklad tårta

I Fredags slutade jag min sista praktik inför kommande examen, eftersom jag haft en sån underbar VFU bestämde jag mig för att avsluta med en av mina favorit tårtor. Recept bottnar:5dl vetemjöl5dl socker 2dl kakao1msk bikarbonat1tsk bakpulver1-2 nypor flingsalt2msk vaniljsocker4ägg3dl mjölk2dl rapsolja3dl brygg kaffeRecept Marshmallows kräm1 burk marshmallows fluff150g rumsvarmt smör3dl florsockerRecept oreofrosting:1 1/2 paket oreokakor300g philadelphiaost2dl florsockerGör såhär Tårtbottnar:1.Sätt ugnen på 175 grader.2. Lägg ett bakplåtspapper i botten på 2 springformar, 24cm i diameter (alternativt 4 stycken mindre formar på ca 20cm i diameter)3.Vispa ihop ägg, mjölk och olja i en bunke, vispa sedan ner de torra ingredienserna och rör tills det blir en jämn smet.4.Tillsätt kaffet och blanda väl.5.Fördela smeten i formarna (till ca hälften, lite över) 6. Grädda i mitten av ugnen i ca 35-40min känn med sticka så att bottnarna är helt genom gräddade. låt dom svalna heltMarshmallow kräm:1. Vispa upp smöret och florsockret till en fluffig "smet"2. Tillsätt marshmallow fluffet och rör till en jämn smetAnvänd som fyllning på tårtan.Oreofrostingen:1 Mixa kakorna i en matberedare (går även att krossa för hand men jag tycker det är lättare såhär)2. Tillsätt florsocker och philadelphiaost och mixa slät (det kommer fortfarande vara kaksmulor men så slät som det går)Färdig att täcka och fylla tårtan medAvslutningNu är det bara att täcka fylla och täcka tårtan, jag tig 3 bottnar och fyllde med ett lager marshmallow kräm och ett lager oreofrosting, sedan spacklade jag tårtan med oreofrostingen och toppade med en påse maltesers. Smaklig måltid :)