KANELBULLAR

Jag trodde nog aldrig att jag skulle bli den som gillade att baka, köket har liksom aldrig riktigt varit min plats. Men hur mysigt är de inte att baka bullar? Älskar att de tar lite tid, blir ju en halvdagsaktivitet med jäsning osv. Dessa bakade jag i lördags och de blev väldigt uppskattade. Jag gjorde dom väldigt stora, så efter jag lämnar bort några och bjudit familjen så tog dom faktiskt slut hehe. Så jag tänkte göra samma sats idag igen, men göra bullarna lite mindre så man kan ha i frysen ett tag.  Jag följdeLisa’s recept (klick), och de man behöver är: 150 g rumsvarmt smör5 dl mjölk 50 g jäst för söta degar1 dl strösocker1/5 tsk salt 2 tsk stött kardemumma Ca 1,4 l special vetemjöl När denhär degen jäser sin första gång passade jag på att göra kanelfyllningen som består av: 150 g rumsvarmt smör 1,5 dl strösocker 3 msk kanel Kolla Lisas inlägg för tillvägagångssätt och tips på hur man kan snurra bullarna för att få dom sådär fina och konditori-liknande.