Biskvie med härlig chokladsmörkräm och vit choklad!

  Dessa biskvier är fatiskt godare än på många konditorier! Om jag är på kondis å fikar är det inte helt ovanligt att jag tar tre kakor. Biskvie brukar vara en av dom och tyvärr blir jag ofta besviken. Smörkrämen har liksom inte den smaken jag vill ha och det smakar margarin, inte smör! Så gör dessa PRONTO! Dom är ljuvliga!   Ugnstemperatur: 175 grader Biskviebottnar: 200 g mandelmassa 1/2 dl strösocker 1 äggvita (spara äggulan till smörkrämen)   Gör såhär: 1. Riv mandelmassan i en bunke. 2. Blanda ihop mandelmassa, socker och äggvita. 3. Klicka ut på bakplåtspapper, ca 1 msk per kaka och tryck till lite lätt med en blöt gaffel och forma dem runda. 4. In i ugnen i ca 15-20 minuter. 5. Ta ut, och dra av bakplåtspappret från plåten och låt kakorna svalna. 6. När kakorna svalnta, vänd på dem. De är på den sidan smörkrämen ska vara:)   Chockladsmörkräm: 150 g rumstempererad smör 1  1/2 dl florsocker 1 äggula 2 tsk vaniljsocker 2 msk kakao   Gör såhär: 7. Blanda ihop smöret, florsockret, vaniljsockret och äggulan med elvisp i en bunke. 8. När allt är färdigblandat tillsätter du kakao efter smak. 9. In i kylen en stund så blir det lättare att jobba med.   Topping: 100 g ljus choklad 50 g vit choklad   Gör såhär: 10. Smält båda chokladsorterna i varsin skål över vattenbad.   Montering: 11. Nu när kakorna svalnat helt tar du ut smöret ur kylen. Ta en matsked och dra smörkrämen på kakan så att den får en liten "topp". 12. Doppa kakan i den ljusa chokladen och låt stelna på en bricka. 13. När alla kakor blivit doppade i den ljusa chokladen och stelnat så tar du en sked och ringlar den vita chokladen över. Ställ in i kyskåpet och håll dem kylskåpskalla. 14. FÄRDIGT! Nu ska du få smaka på RIKTIGT goda biskvier:D