Fransk chokladtårta med jordgubbar

Den här farligt goda tårtan är min bäste väns favorit! Jag kan inte räkna hur många gånger hon tjatat om den. Men hon har helt rätt.......den är just like heaven!   Ugnstemp: 225 grader 200 g mörk kvalitetschoklad 200 g smör 4 ägg 4 dl strösocker 1 1/2 dl vetemjöl   Chokladkräm: 2 st äggulor 50 g smör 2 dl grädde 100 g mörk kvalitetschoklad 3 msk strösocker 1 msk mjöl     Gör såhär:   1. Smörj två springformer med löstagbar kant.   2. Bryt chokladen i mindre bitar och smält detta ihop med smöret i vattenbad.   3. Vispa ägg och socker riktigt vitt och poröst.     4. Vände ner mjölet omväxlande med den smälta chokladen. Fördela smeten jämt i de båda formerna.   5. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 min.   6. Häll upp grädde i en kastrull och värm på svag värme.   7. När grädden är varm, ha i smöret och chokladen. Låt smälta.     8. Vispa sedan i äggulorna, sockret och mjölet och låt det sjuda till en tjock kräm.   Montering:   9. Stjälp upp bägge tårtbottnarna och börja med det första. Bred på ett lager av chokladkrämen.   10. Lägg på den andra botten och bred på resten av krämen över hela tårtan.   11. Slutligen, garnera tårtan med färska bär eller grädde.   Tårtan är som godast om den får stå i kylen över natten. Enjoy!