Klassisk kladdkaka med kolagrädde!

Kladdkaka går alltid hem hos alla! Man kan ju alltid variera den med å tillföra exempelvis dumle, marshmallow eller ja - you name it! Men jag tänkte jag kunde pimpa grädden istället denna gången! Idén är inte min, utan vackraste Leila Lindholms påfund! Ack så smart kvinna hon är:D   Ungstemperatur: 175 grader Kladdkaka: 150 g smör 3 ägg 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl kakao 2 dl mjöl 2 nypor salt   Gör såhär: 1. Smält smöret i en kastrull 2. Rör ihop ägg och socker i en bunke 3. Blanda i alla de torra ingredienserna - vaniljsocker, kakao, mjöl och salt 4. Tillsätt det smälta smöret under omrörning 5. Fyll en springform (22 cm) med hög kant 6. Skjuts in i ugnen i ca 15-20 minuter   Kolagrädde: 3 dl grädde 4 msk kall kolasås   Gör såhär: 1. Vispa grädden 2. Tillsätt kolasåsen i grädden och rör ihop (vispa ej) 3. Ta en bit kladdkaka (läs:STOR bit) och klicka på den ljuvliga kolagrädden:)