Nutellabullar med hasselnötter

När det är regnigt och kallt ute brukar det klia i mina fingrar. Kan man inte gå ut så får man hitta på något inomhus helt enkelt! Och för att sätta stopp för deppen för det trista vädret så är det perfekt att mumsa på nutellafyllda bullar! Då blir man liksom lite lycklig i själen igen.....och i magen!     Ugnstemperatur: 250 grader, varmluft 200 grader 75 g smör 2,5 dl mjölk 25 g jäst 1 dl strösocker ca 7 dl vetemjöl 1 vispat ägg   Fyllning: 300 g Nutella 25 g hackade hasselnötter   Topping 25 g hackade hasselnötter   Gör såhär:   1. Smält matfettet i en kastrull. Häll i mjölken. Värm till altsammans är ljummet, ca 37 grader.   2. Lös upp jästen i degbunke i lite av degspadet. Tillsätt resten av spadet och sedan socker och ca 2/3 av mjölet.   3. Arbeta degen så att den blir blank och smidig. Spar 1-2 dl mjöl till utbakningen. Täck med bakduk och ställ degen dragfritt, Jäs den till dubbel storlek, ca 35 min.   4. Arbeta sedan degen på mjölat bakbord i några minuter och knåda i resten av mjölet.   5. Kavla ut degen till en rektangel och smörj ytan med nutellan. Använd baksidan av en matsked eller en smörkniv i plast (trä kan fasta).   6. Strö över hasselnötter.   7. Rulla ihop hela degen så den ser ut som en rulltårta. Skär ut 5 cm tjocka bullar och lägg i en springform med avtagbar kant. Fyll hela formen. Pensla med det uppvispade ägget över hela ytan och strö över hasselnötterna.   8. In i ugnen ca 8 minuter.   9. Ät å du är i paradiset:)