Oh my brownie!

Chokladälskare som jag är så kan det aldrig sitta fel med en kompakt chokladkaka med 100% njutningsfaktor.   Och med de grovhackade hasselnötterna i så blir det lätt en smaksensation i munnen! Jag säger bara- Pyjamas, kall mjölk å brownies YUM!     Ugnstemp: 150 grader 100 g hasselnötter 200 g smör 1 1/2 dl kakao 3 ekologiska ägg 3 dl strösocker 1 msk vanillinsocker 3 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver     Gör såhär:   1. Klä en liten långpanna med bakplåtspapper.   2. Grovhacka hasselnötterna.   3.  Smält smöret och rör ner kakao.   4. Vispa ägg och socker pösigt.   5. Rör ner kakaoblandningen, vanillinsockret, nötterna och mjölet blandat med bakpulvret.   6. Bred ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 45 min.   7. Bered dig på en ljuvlig smakupplevelse!