Vit chokladmoussetårta med kladdkaksbotten!

Den här tårtan är väldigt enkel att göra och är så himla god! Kombinationen av en mäktig kladdkaksbotten och en vit chokladmousse med hallon blir som fyrverkerier i munnen! Detta är en vit chocoholics dröm:)   Ungstemperatur: 175 grader Kladdkaksbotten: 150 g smör 3 ägg 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl kakao 2 dl mjöl 2 nypor salt   Gör såhär: 1. Smält smöret i en kastrull 2. Rör ihop ägg och socker i en bunke 3. Blanda i alla de torra ingredienserna - vaniljsocker, kakao, mjöl och salt 4. Tillsätt det smälta smöret under omrörning 5. Fyll en springform (22 cm) med hög kant 6. Skjuts in i ugnen i ca 15-20 minuter 7. Låt kakan svalna och börja med moussen!   Vit Chokladmousse: 2 gelatinblad 350 g vit kvalitetschoklad 6 dl vispgrädde   Garnering: 3 msk hallonsylt 1 näve färska hallon ....och annat som du gillar;)   Gör såhär: 8. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 9. Finhacka chokladen 10. Koka upp 2 dl av grädden och ha i all hackad choklad 11. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och tillsätt dem i chokladröran och rör om tills allt är smält 12. Vispa upp resterande 4 dl grädde tills det är fast 13. Rör ihop chokladröran och den vispade grädden och häll över alltsammans på kladdkakan i springformen 14. Ställ in i frysen i ca 2 timmar för att den ska bli fast. Därefter kan den förvaras i kylskåpet. 15. Klicka på 3 msk hallonsylt i mitten på tårtan och bre ut med en sked över hela tårtan, garnera med bär. 16. Bjud över familj eller vänner och förvänta dig en massa mmmmmmm..........