FOOLED PORK BÅTAR

92% av er ville recept på fooled pork, om en får tro omröstningen på instastories iallafall. Tänk om alla var sådär rörande överens gällande allting, typ att aborträtt, att inga djur bör konsumeras eller att alla swishar 5kr i sommarbidrag till oss. Nåväl, en får nöja sig med att ni är intresserade av jackfruit. It's something!  Du behöver (12 små båtar, 6 förrätter eller 2 huvudrätter): Till fooled pork: 1 burk omogen jackfruit (540g) 1 dl grönsaksbuljong 1 hackad gullök 1 stor, pressad vitlökskyfta Olja att steka i 1 dl BBQ-sås 1 msk kinesisk soja   Tillbehör: 6 salladsblad till servering  Picklad rödlök Växtbaserad creme fraiche2dl sojabönor Gör såhär: 1: Skölj jackfruiten. Stek lök och vitlök i olja tills de blivit mjuka. 2: Stek jackfruiten. Är den inte skivad kan du skiva den i lite mindre bitar i samma längd som trådarna går. Lägg de i kastrullen tillsammans med buljongen: Koka under lock i ca 15 minuter. 3: Pressa/dra sönder jackfruiten så att den blir sönderdelad. Vi använde en potatispress men det går säkert bra med en gaffel etc. 4: Lägg över allt från kastrullen i en ugnform och tillsätt BBQ-såsen och sojan. Rör om så att det blir jämnt fördelat och ugnsbaka i 15 minuter på 200 grader. 5: Lägg på jackfruit, picklad rödlök,sojabönor och en klick fraiche. Vi toppade med lite sesamfrön också!