Kantarell- och färskostfylld cannelloni

      Älskar cannelloni! Går att variera i all oändlighet och går snabbare att göra än lasagne. HÄR finns tips på två fyllningar vi gjort tidigare här hemma. Den här gången blev det en veggovariant med kantareller och färskost.      Kantarell- och färskostfylld cannelloni   färska lasagneplattor 250-500 gram kantareller 400 gram färskost, naturell som du smaksätter själv eller med smak av vitlök och örter några nävar bladspenat 3 st hackade schalottenlökar 1 vitlöksklyfta salt, peppar riven parmesanost   tomatsås:  1 msk olivolja 1 förp passerade tomater 2 st hackade schalottenlökar 2 vitlöksklyftor salt, peppar     Gör såhär:   1. Sätt ugnen på 180 grader.    2. Börja med fyllningen. Stek kantarellerna en omgång i en torr stekpanna så att de får svettas ut vätskan. Stek dem sedan en gång till i smör tillsammans med hackad schalottenlök och hackad vitlök. Lägg i spenat och färskost. Låt stå på svag värme tills osten smält och det blivit en härlig röra.   3. Gör tomatsåsen. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull, bara en liten stund. Häll sedan på tomater och kryddor. Låt puttra medan du fyller cannellonin.    4. Ta en lasagneplatta och lägg på fyllning i utkanten. Rulla ihop. Häll i lite av tomatsåsen i botten av en ugnsform. Lägg ner rullarna i ugnsformen och toppa med tomatsåsen samt riven parmesan.   5. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills osten fått färg.