Krämig champinjonsoppa med sting

      Champinjonsoppa   500 gram champinjoner 1 gul lök 1/2 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 5 dl mjölk (jag använde lätt) någon god buljong eller fond, jag hade en hönsbuljongtärning 1 msk smör 1 msk torkad timjan nypa cayennepeppar salt, peppar   1. Grovhacka hälften av champinjonerna och löken. Fräs i smör i en stor kastrull i några minuter. 2. Sänk värmen, häll på vinet och låt koka in. Häll sedan på grädde, mjölk, kryddor och buljong. Låt koka upp och koka i 10 minuter. Hacka under tiden resterande champinjoner. 3. Ta soppan från värmen och mixa slät med mixerstav. Lägg sedan i nästan alla resterande champinjoner och låt soppan koka igen i några minuter. Under tiden steker du de sista champinjonerna som du sparar till garnering.   Servera soppan tillsammans med ett gott bröd, jag bakade mitt favoritbröd med morot och yoghurt, recept finns HÄR!   Uteslut ICKE cayennepeppar! Det ger soppan en härlig hetta som bryter av fint mot den milda svampen :)