No bake cookies

  Det här ser inte mycket ut för världen, men de har blivit en storfavorit. Det ni ser ovan är så kallade no bake cookies som du alltså inte behöver grädda. Magin sker istället i frysen. Den här varianten består av allt som man älskar, d.v.s. choklad, jordnötssmör och kokos vilket inte kan bli annat än succé. Jag måttade inte utan gick lite på känn, men försökte uppskatta ingredienserna nedan så att jag kan bjuda på ett recept!    No bake cookies 1 dl jordnötssmör 2 msk kokosolja 1/2 dl honung 35 gram choklad (jag använde en mjölkchokladbar från Nellie Dellies, de är grymma! Inget tillsatt socker och ändå smakar de precis som mjölkchoklad sötad med socker) 1-2 msk kakao 1 dl havregryn 1/2 dl granola (kan bytas ut mot t.ex. kokosflingor eller hackade nötter)      1. Smält chokladen över vattenbad. Under tiden smälter du ihop jordnötssmör, kokosolja och honung på svag värme i en kastrull.  2. Ta bort kastrullen från plattan. Blanda i den smälta chokladen och kakaon i jordnötssmörsblandningen.  3. Blanda i havregryn och granola/kokos/nötter.  4. Klicka ut smeten på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen. Låt stelna i minst 30 min. Förvara i frys.