14 smarta life hacks som kan förändra ditt liv

14 smarta life hacks som kan förändra ditt liv

Vi älskar allt som underlättar ens vardag. Det är ju på tiden att någon uppfinner ett nagellack som målar ens naglar automatiskt, för att inte tala om en garderob som plockar ihop snygga outfits utan att man behöver lyfta ett finger. Trots att året är 2017 är vi inte riktigt där än. Däremot finns det många små life hacks som kan göra stor skillnad. Vi har samlat 14 knep som kommer förändra ditt liv.

 

1. Så smart att använda en tom solkrämsflaska som plånbok på stranden för att minska risken att sakerna blir stulna.

 

2. Det är så svårt att hålla koll på vilken nyckel som hör till vad, de ser ju likadana ut?! Lösningen är att måla dem med nagellack.

 

3. Ett snabbt och smart sätt att rensa jordgubbar är med ett sugrör.

 

4. Använd frysta vindruvor istället för is så blir inte drycken vattnig. 

 

5. Det här skulle man ju ha tänkt på tidigare, att ta bild på ens vänner med alla kläder de lånat... Hur smart?!

 

6. Det blir lätt kladdigt när det är dags att steka pannkakor, men det här knepet med smeten i en ketchupflaska var ju riktig smart.

 

7. Trassliga hörlurar är ett minne blott! Det är bara att leta fram en hårklämma.

 

8. Det är svårt att hitta sin resväska bland alla andra hundratals gråa och svarta väskor. Knyt ett färgglatt band på väskan så sticker den ut från mängden!

 

9. Det här knepet är en life saver: fyll en vattenflaska till hälften, in i frysen och fyll sedan upp resten med kallt vatten. Det kommer att hålla sig kallt hela dagen!

 

10. Ställ en vattenflaska på din mobil för riktigt bra mysljus.

 

11. När man bor på hotell finns det ibland inte tillräckligt med uttag, då får man inte glömma att titta bakom tv:n, där finns det nämligen ofta ett usb-uttag.

 

12. En sån här galge är perfekt för att hålla upp kokboken på rätt sida.

 

13. Använd ett par solglasögon som stöd för mobilen när du kollar på klipp eller serier.

 

14. Islatte som bara smakar vatten? Nej tack! Från och med nu kommer vi alltid ha en iskarta med fryst kaffe redo i frysen.