4 inspirerande kvinnor på Instagram

4 inspirerande kvinnor på Instagram

Sociala medier, inte minst Instagram, är fyllda av inspirerande och framgångsrika kvinnor som vågar ta för sig och köra sin grej. Martina listar fyra framgångsrika kvinnor definitivt värda att följa och inspireras utav på Instagram. 

OVEkvnno_bild1.jpg
Diane von Furstenberg:  

68 åriga stilikonen Diane har varit med länge. Långt innan Instagram blev till..! Som ung skapade hon den klassiska omlottklänningen som sedan kom att bli ett av världens mest hyllade plagg. Hon vågade ta plats i en tidigare mansdominerad bransch och det har gjort henne till en fantastisk förebild för många kvinnor i modebranschen.
Hennes kontor och flagship store ligger i trendiga och chica Meatpacking District i New York.

Diane har även skrivit böcker och setts i otaliga modemagasin världen över. Hennes märke DVF har 1 miljon följare på instagram. In och inspireras av klassiskt mode och en mäktig kvinna! 

Instagram: DVF

OVEkvnno_bild2.jpg
Emma Watson

Emma Watson som kanske fortfarande förknippas med Harry Potter, är idag en av världens mest inflytelserika unga kvinnor. Förutom hennes magnifika skådespeleri och hennes ansikte utåt för Burberry har hon ett fantastiskt samhällsengagemang. Hon arbetar aktivt med kvinnorätt och jämlikhet mellan kvinnor och män. I juli förra året utnämndes hon dessutom till goodwillambassadör för UN Women

Vilken förebild. Emma är endast 25 år och har hela 4 miljoner följare på Instagram. Tryck på följ du också! 

Instagram: emmawatson

OVEkvnno_bild3.jpg
Anna dello russo: 

Anna Dello Russo är väl kanske mest känd för sin fantastiska känsla och kärlek för mode. Hon är redaktör för japanska Vogue och har även arbetat länge som modejournalist. Helmut Newton beskriver henne som världens ”Fashion Maniac” och vi ser henne ofta på kända street style bloggar så som Tommy Ton. Anna är 53 år och har hela en miljon följare på instagram. Inspiration och fashion utan dess like utlovas! 

Instagram: anna_dello_russo 

OVEkvnno_bild4.jpg
Natalie Massenet: 

Denna framgångsrika kvinna grundade den exklusiva modeportalen Net a porter. Hon är 50 år och en riktig business woman. Förutom att arbeta dagligen med sitt modeimperium är hon ordförande i British fashion Council. Hennes företag Net a Porter har 1,5 miljoner följare på Instagram och sägs vara den hemsida som helt förändrade sättet att shoppa. Natalie ses ofta på bild och är för många en stilikon med sin klassiska stil. Vilken kvinna!  

Instagram: Netaporter