7 biofilmer vi ser fram emot i höst

7 biofilmer vi ser fram emot i höst

Bioälskare, titta hit! Älskar du också att gå på biodejt? Bara popcornen är ju en anledning att älska bio... Och alla grymma filmer förstås. Här är 7 biofilmer att se fram emot i höst. Vilken ser du mest fram emot?

 

1. Winnerbäck – ett slags liv. Har premiär redan idag, 6 oktober och vi är redo att avboka alla helgens planer för att se självaste Winnerbäck på vita duken.

 

2. Home Again. När filmer går under katagorin kärlek, romantik och drama vet man att de måste ses. Den 13 oktober kommer vi att sitta redo för att se hur det går för Alice Kinney och hennes två döttrar när de flyttar hem till Los Angeles.

 

3. Vilken jävla cirkus. Den 20 oktober har denna svenska film premiär. Den handlar om Hugo som förlorat sin stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer och vackra, mystiska Anna. Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?

 

4. Bad moms 2 – A badass christmas. Den 3 november kan ni se Bad moms 2 på bio. Filmen handlar om mammorna Amy, Kiki och Carla som gör uppror mot julens utmaningar och förväntningar i hopp om att skapa den perfekta semestern för sina familjer.

 

5. Solsidan. En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

 

6. Star Wars: The Last Jedi. Den 13 december fortsätter den episka Skywalker-sagan när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna. 

 

7. Pitch Perfect 3 (!). Den tredje uppföljaren av Pitch Perfect har visserligen premiär först den 5 januari, men självklart var vi tvugna att ha med den i listan ändå. The Bellas har gått ut college och har inte sjungit tillsammans på länge. Men ni kan ju gissa vad som händer sen...