Det här är de topp 10 mest "instagram-vänliga" hotellen i världen

Det här är de topp 10 mest "instagram-vänliga" hotellen i världen

I en ny undersökning som hotels.com har gjort visar det sig att en av sex personer* medger att de valt hotell utifrån hotellets sociala media-potential. Så kallade Insta-resor är dessutom den senaste trenden och det är många som vill hitta just hotell som är riktigt bildsköna. För att hylla de hotell som förtjänar skryt presenterar Hotels.com® tio av de mest Instagram-vänliga hotellen runt om i världen. 

 

1. St. Pancras Renaissance Hotel London; UK - Ståtligt trapphus

Slående, bildskön och majestätisk. Den här ikoniska trappan, som många känner igen från Spice Girls musikvideo Wannabe, har förekommit i många skrytsamma inlägg på sociala medier. Om du ber en kompis ta en bild när du skrider ner för trappan i dina nya semesterkläder så kan du posta den ultimata skrytbilden.

 

 

2. Hotel Plaza Athénée; Paris - Ett rum med utsikt

En utsikt som är så romantisk att den till och med fick Carrie Bradshaw i Sex And The City att flämta till. Med den här talande Instagrambilden kommer du att få kommentarer som #episkt och #wow från dina följare. Rummen har utsikt mot Eiffeltornet som kontrasterar mot de lysande röda blommorna, de typiskt franska vita fönsterluckorna och den blå himlen. Denna vy har blivit en av de mest instagrammade bilderna från hotellet.

 

3. Conrad Maldives Rangali Island; Maldiverna – Undervattensrestaurangen

Knappt fem meter under havsytan finns Ithaa undervattensrestaurang som får dig att "gå på vatten". Tack vare 180-graderspanoramat finns det ett oändligt antal vinklar att ta den perfekta instabilden från. Här serveras en lyxig sexrättersmiddag och du får massor av tillfällen att instagramma #nofilterneeded.

 

 

4. Hotel Fasano; Rio De Janeiro - Den perfekta bilden

Fota instabilder från en av de bästa takpoolerna i Rio med Sockertoppen i bakgrunden. En vy som är ett måste om man besöker Brasilien och som sociala medier-älskare kan fånga medan de poserar vid poolen.

 

5. Jade Mountain Resort; St Lucia - Den vackra badrumsbilden

Kan ett badrum vara mer inbjudande? Den här episka vyn som har blivit riktigt het bland instagrammare kommer att skapa vågor i ditt flöde. De fantastiska vyerna över Karibien, det lyxiga läget och känslan av optimal njutning gör detta badrum till ett måste för bad- och fotosugna resenärer.

 

 

6. Villa Saraswati; Bali - Den exklusiva lyxbilden

Perfekt för ett avspänt instagrammande. Dessa lyxiga villor i Ubud utstrålar exklusivitet och får dina följare att längta efter att fly till värmen och lugnet. Du behöver inte vara kändis för att posta en bild på det här hotellet på Instagram – men en bra bild kan kanske göra dig känd!

 

 

7. Barceló Malaga; Spanien - Lekfull lobby

Det sägs att det första intrycket alltid stannar kvar och du kommer med säkerhet att bli bländad när du stiger in på Barceló Malaga. Tack vare den enorma rutschkanan i rostfritt stål kan gästerna checka in med stil. På spanska kallas den EDHA (la Estructura Deslizante para Humanos Atrevidos), vilket betyder rutschkonstruktion för modiga människor.

 

8. Icehotel; Sverige - Is, is, säng …

Om du någonsin behövt en bild för att lyfta din profil till nästa nivå så finns den här. Nästan allt på Icehotel är (inte överraskande) gjort av is och alla rum har ett eget tema och är skulpterade för hand av konstnärer från hela världen. Det här är verkligen en unik plats.

 

9. Bellagio Casino; Las Vegas - Den ultimata platstaggen

Detta lyxhotell beskrivs som ett kändishotell och det lockar tusentals sociala media-älskare varje år. Instagramma en bild från de kända fontänerna eller inifrån de fascinerande rummen för att få dina följare att känna FOMO.

 

10. Lebua i State Tower; Bangkok - Den ultimata baren

Ända upp till himlen! Bangkoks Sky Bar ligger längst upp i State Tower och den milsvida panoramavyn inbjuder till perfekta Instabilder. Platsen är känd från Baksmällan-filmerna och om du låtsas spela upp några episka scener med ditt Wolf Pack kan du få många gillamarkeringar.

 

 

*Undersökningen Mobile Travel Tracker utfördes av One Poll i november 2017. Uppgifterna baseras på 9000 svarande i 30 länder.