Elin Nilsson – tipsar om fina håruppsättningar istället för kransen

Elin Nilsson – tipsar om fina håruppsättningar istället för kransen

Blommor i håret är ju såklart en självklarhet på midsommar, eller hur? Jag kikade runt på pinterest efter lite inspiration och hittade så mycket fint. Jag tycker det är så vackert med blommor i håret, men ibland kan jag nästan tycka det blir lite mycket med en hel krans och speciellt när man har lite mindre hår som jag. Det försvinner liksom och det enda man ser är en enda stor krans. Så därför har jag hittat massor fina och ENKLA alternativ till den klassiska kransen! Hoppas ni blir lika inspirerade som jag!

 

Läs även: 8 fina midsommarklänningar från Zara, H&M och Mango

Läs även:  Kransspecial – 16 vackra kansar att inspireras av

 

HALVUPPSÄTTNING MED BLOMMOR BAK

En halvuppsättning är ju något som ALLTID funkar, här ovan ser ni några olika alternativ. Antingen så kan man ju tvinna bak luggen som till vänster eller ta hela överhåret och fäster upp som på bilden till höger eller varför inte fläta bak luggen, oavsett så fäster man dit blommorna där bak och lockar resterande del av håret, eller behåller det platt. Hur fint!!?? 

 

ENKEL UPPSÄTTNING MED BLOMMOR

Hade jag haft längre hår hade jag garanterat gjort någon enklare uppsättning med blommor, så himla fint. Kanske som på bilden till vänster att man gör en hög knut och sätter blommor runt omkring. Annars är ett enkelt sätt att göra en uppsättning på att köpa ett hårband med blommor, ett sånt HÄR till exempel och sätta dit på huvudet och sedan vira in håret runt om bandet och lämna kvar lite delar framme vid ansiktet. Precis som de gjort på bilden, så enkelt men så vackert!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA INLÄGGET