Idag släpps Therese Lindgren x Glitter!

Idag släpps Therese Lindgren x Glitter!

I dag lanseras Therese Lindgrens första smyckeskollektion för Glitter där hon tar följarna med på resan från början till slut. Smyckena i Sterlingsilver är inspirerade av Skandinaviens djur och natur.


Tanken om en gemensam kollektion föddes efter flera uppskattade och långsiktiga samarbeten tillsammans. Det Therese uppskattar med Glitter är deras stilrena, nätta smycken med kvalitet, något hon också tar fasta på när hon nu lanserar sin första egna smyckeskollektion, helt i Sterlingsilver.


– Redan från början var min tanke att jag ville göra en kollektion som var inspirerad av skandinavisk natur och våra vacka djur, berättar Therese Lindgren. Med sitt stora engagemang inom djurrätt och veganism är det ett område som ligger henne varmt om hjärtat och som även många av hennes följare brinner för.

Det var viktigt för Therese att involvera sina följare i samarbetet. I YouTube-vloggen ”Du väljer färg” bjuder hon in dem till att ge alltifrån förslag på djur, rösta på vilken typ av smycken hon ska välja – som silver eller guld till att tycka till om färg på smyckeskartorna.


– Jag älskar verkligen det här samarbetet med Glitter eftersom jag har 100% kreativ frihet och kan ta med mina följare på hela resan från början till slut.
I kollektionen ingår armband, halskedjor, creoler, berlocker, ringar och örhängen.

Samtliga smycken är gjorda i i högkvalitativt 925 Sterlingsilver eller förgyllt silver med ett skinande lager av 18 karat guld. Stenarna som används i kollektionen är cubic zirconia. Priserna ligger mellan 109-249 kr.

Du hittar kollektionen i Glitters samtliga butiker och online.