Instagrams nya uppdatering – såhär kommer flödet att fungera

Instagrams nya uppdatering – såhär kommer flödet att fungera

Har du också saknat det kronologiska flödet som togs bort på Instagram för två år sedan? Då kommer du bli mäkta glad över den nya uppdateringen! Instagram gick igår ut den stora nyheten – det blir nästan som förr.

Igår gick Instagram ut med att den nya uppdateringen kommer innebära förändringar som förbättrar flödet. Den nya algoritmen som introducerades för två år sedan har skapat irritation hos använder världen över. Den kronologiska ordningen i flödet var som bortblåst och ordningen var inte densamma som innan.

Instagram har tagit åt sig feedbacken av sina användare och kommer att göra ändringar som förhindrar att flödet kunde uppdateras och automatiskt hoppa till toppen och se till så att nya inlägg är mer benägna att visas först i flödet. Det kommer även att testas en ”Nya poster”-knapp som gör att du kan välja att uppdatera flödet, vilket ska få nya inlägg att hamna högst upp i flödet. 

Det är ännu oklart exakt när den nya uppdateringen kommer att genomföras men företaget lovar sina användare fler förbättringar av flödet inom de kommande månaderna. Vi längtar!

 

Bildkälla: Shutterstock