Så fixar du beachlooken i sommar!

Så fixar du beachlooken i sommar!

Sommaren i Sverige är kort – därför gäller det verkligen att ta vara på den här tiden.  Varför inte passa på att uppdatera garderoben med snygga bikinis inför sommarens heta dagar. Vi på redaktionen har gått all in på att hitta de strand-favoriter som behövs för att skapa den perfekta beachlooken. 

 

BLOMMIG BIKINI
Den blommiga bikinin finner du hos alla stora modeföretag och blommor kan helt enkelt aldrig bli fel. Satsa därför på en blommig bikini för en ursöt look. Du matchar din blommiga bikini bäst med en stor stråhatt och ett par unika örhängen.

Vänster / Mitten/ Höger

 

SPORTIGT SNYGG
Att vara sportig är trendigare än någonsin, även utanför gymmet. Satsa därför på en sportig bikini från Chiquelle för den ultimata sporty spice looken. Bikinin matchar du bäst med trendiga slip-ins, ett par coola solglasögon eller varför inte en uppblåsbar donut?!

Vänster / Mitten / Höger

 

SO?TA PASTELLER
Satsa på söta pasteller med coola detaljer. Favoriten kommer från Hannalicious x NA-KD och har en perfekt v-form både på över- och underdel.

Vänster / Mitten / Höger

 

 

SNYGGA BADDRA?KTER
Enligt den svenska bloggeliten blir baddräkten allt mer trendig och anses vara det perfekta beachplagget. TIPS! Kom ihåg att din baddräkt enkelt och snyggt även kan matchas till fest, satsa på en snygg kjol eller ett par shorts ovanpå och du är good to go.

Vänster / Mitten / Höger

 

 

KOMPLETTERA DIN LOOK MED SNYGGA ACCESSOARER
För att komplettera din beachlook har det blivit dags att införskaffa dig några trendiga accessoarer. Sommarens absoluta Instagram-favorit är helt klart stråväskan som syns nästintill överallt. Förutom den trendiga stråväska behöver du även ett par snygga tofflor, en solhatt samt ett par coola solbrillor. Sist men inte minns behöver du även en solskyddskräm som ger skydd, vårdar och återfuktar din hud.

Vänster / Mitten / Höger

 

 

Text: Linda Johansson