Trendspaning; Gingham, Denim & Statements!

Trendspaning; Gingham, Denim & Statements!

 Det har blivit dags att uppdatera din garderob med trendiga plagg inför årets sensommar. Redaktionens favorit är gingham mönstret följt av plagg i denim, coola statements, bara axlar och fräcka accessoarer.


Gingham


Den största trenden som ingen kan ha missat är plagg i gingham mönster som under sensommaren blivit en stor hit. Du finner redaktionens favoriter hos Ginatricot samt NA-KD.

Vänster - Mitten - Höger 


Denim


Kära denim. En trend som aldrig tycks försvinna. Satsa på en snygg oversize jacka som livar upp vilken outfit som helst, eller varför inte en söt jeansklänning med brodyr?

Vänster - Mitten - Höger


Off shoulder


Kombinera gärna off shoulder trenden med denim eller gingham mönster och du är trendigare än någonsin. Vi på redaktionen lovar att du tagit off shoulder trenden till nästa nivå.

Vänster - Mitten - Höger

 

Statement sweaters


The Future Equals Female., Your Loss Babe., Cool Girl., eller Good Vibes. Valmöjligheterna är oändliga och du kommer garanterat att finna rätt statement för just dig, din stil och personlighet. Rocka din statement tröja med ett par snygga mom jeans.

Vänster - Mitten - Höger 


Accessoarer


På sociala medier ser vi nyanser av rosa som gärna kombineras med färgen rött. Satsa därför på rosa accessoarer till din röda sensommardröm som du bär lagom till årets kräftskiva.

Vänster - Mitten - Höger 

 

Text: Linda Johansson