Veckans bloggtips

Veckans bloggtips

 Julia Svensson är en 17 årig tjej som är född och uppvuxen i Värnamo i Småland. Hon bor tillsammans med sin pappa, mamma och lillebror. Hon älskar att umgås med sin familj och sina vänner. Att resa är bland det bästa hon vet och Julia har precis kommit hem från 2 veckors resande i Europa.

Träning är också viktigt för Julia. Hon har spelat fotboll sedan hon var sju år gammal och idag, tio år senare, är det fortfarande bland det bästa hon vet. 

Men bloggen är Julias absolut största intresse och Julia har bloggat varje dag sedan 2013. oHon uppdaterar bloggen flera gånger varje dag och genom bloggen delar Julia med sig av modetips, inspirationscollage och de senaste trenderna. Hon åker ofta på shoppingresor till Stockholm och Göteborg och uppdaterar ofta med snygga outfitbilder på sin blogg.

Till hösten börjar Julia andra året på gymnasiet där hon läser ekonomiprogrammet. Målet på sikt är att jobba med bloggen och sociala medier. Därför är ekonomiprogrammet perfekt för Julia eftersom man får lära sig om marknadsföring och ekonomi - två ämnen som är otroligt viktiga att ha koll på om man vill jobba i mediebranchen. 

Ett annat mål Julia har för framtiden är att resa och utforska världen. Julia gillar att åka till lyxiga, varma platser och fotovänliga platser. (Det gäller att förena nytta med nöje!) Hennes största inspirationskällor är Kenza Zouiten och Janni Delér. Det kanske låter som att Julia är en i mängden, men så är inte fallet. Hon kör sin egen grej och vet vart hon vill. Det är två viktiga ingredienser om man vill lyckas nå sina mål.

Här kan du läsa Julias blogg!

 

Av: Elin Nylund