31.01.18

Grynigt iphonematerial. Min nya stil nu när jag väldigt sällan kommer ihåg att packa ned min lilla kompakta älskling i väskan fram och tillbaka turerna mellan Mariestad och Göteborg. (... dessutom får en vara väldigt sparsam när det kommer till att inte spränga väskan varenda gång ett försök till att dra igen dragkedjan ska ske. Var det något jag lärde mig snabbt efter att jag tagit mitt pick och pack och flyttat till Göteborg, så var det att en tung väska är förödande både för rygg och humör. Så som sagt. Sparsamt packande).ANYWAY. På bilden ser vi vad jag pretty much äter varje dag. Okej, nej, Jag varierar mycket. Men den grundläggande regeln inom min vardagsmatlagning är att "en tar vad en har och gör någonting gott utav". Funkar varje gång! Denna onsdag blev det vännerna paprikan och auberginen som fick samsas om platsen i pannan tillsammans med kikärtor och chili. Blanda i riset (blanda alltid i riset vad det än handlar om!! äter du det bredvid gör du ett misstag!!) och värm körsbärstomaterna på eftervärmen i stekpannan. Gojsa till det med en krämig blandning av avokado och grekisk yoghurt och toppa med diverse frön och nötter du kan tänkas hitta i skåpet. Simpelt. Men nog dansade mina smaklökar för det! Lite för mätt i magen ska jag nu ge mig ut i spårvagnsträsket för att, så småningom, ta mig an gymmets chins-stång och lite annat kul som aktiverar ryggens muskulatur. PUSS