Couscous röra med marinerade kycklingspett.

Det här behöver du.couscous 2 kycklingfiléer 1/2 röd Paprika1/2 gul paprikaEn bit gurkaPersiljaBladspenat2 - 3 msk Citron Grillkrydda SaltSvartpeppar3 dl Soya1 dl Woishester sås1 dl Sötsursås/sweet chili sås 2 pressade vitlöksklyftor Keldas kalla barbequesås av creme freshFeta ost (Ica basics salladsost, den ska va jätte krämig.)Förbered spetten.Finskär kycklingen och dela i mindre bitar.Blanda soya, Woishester sås, sötsur sås, pressad vitlök och grillkrydda i en påse. Lägg sedan i kycklingen där i.Knyt påsen o in i kylen. Låt stå minst 30 min. För godast smak gör dagen innan. Så här gör du couscous röran.Koka upp couscousen. Läs på paket hur mycket couscous och vatten. Låt svalna lite. Finhacka gurka, bladspenat och persilja o rör i. Häll på den pressade citronsaften. Mosa halva paketet feta ost och rör i. Röran klar!Så här gör du kycklingspetten.Blöt 4 st spett i vatten. Detta för dem en ska brinna. Trä på kyckling, paprika och champinjoner. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Häll resten av marinaden som är kvar i påsen över spetten. Ugnen ska va på 200 grader. Cirka 30 min. Skär o kolla så kycklingen är klar innan den äts.Skiva upp andra halvan av feta ost o lägg jämnt på 2 tallrikar. När spetten är klara är det klart att servera.