Omelett wrap.

Du behöver.4st ägg.3 msk matlagningsgrädde 2 skivor skinka 2 - 3 skivor ost2 msk lätt majonnäs1 msk Johnnys senap mildSvart pepparSaltSåhär gör du.Vispa ägg och matlagningsgrädde. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Vik upp alla kanter minst 4 cm.Häll på smeten.In i ugnen i cirka 10 minuter på 180 grader.Ta ut, vänd upp och ner på en skärbräda. Dra försiktigt av pappret. Låt ligga och svalna. Hacka lite isbergssallad, blanda senap och lätt majonäsen.Ta fram ost och skinka.Bre på röran, sedan på med sallad, skinka och ost. Vik upp bakplåtspapper över botten av omeletten o rulla in i bakplåtspapper. Vill du ha två mindre bitar, vik in kanterna på bakplåtspappert o lägg omeletten i mitten, rulla o dela på mitten. Klart!