DET HÄR LAGET ALLTSÅ

Just nu är det uppehåll i Allsvenskan pga landslagsspel och visst det är bara 2 veckor men jag saknar det redan. Vi måste bara gå igenom matchen grabbarna spelade hemma mot Malmö innan pausen. Strax innan den matchen så åkte vi ut Europa spelen mot Basel på straffar. Det var en riktigt jobbig förlust för vi förtjänade verkligen att gå vidare för vi spelade bäst i den matchen och gjorde 3 spel mål jämfört mot deras straff mål. Men men nu är Europa spelet borta och all fokus på Allsvenskan. Matchen mot Malmö innan pausen var så sjukt nervös. Fast att Malmö har haft det väldigt svårt mot oss på vår hemmaplan i många år så var man ändå så äckligt nervös med tanke på hur dom har presterat i år i både Allsvenskan och att dom har gått vidare till Champions League. Vi startade matchen väldigt starkt med att göra 1-0 redan i andra minuten. Vi råkade dock göra ett självmål som gjorde att Malmö fick mer energi men det spelade ingen roll för matchen slutade 2-1 till oss och ännu en vinst mot Malmö på hemmaplan. Grabbarna visade verkligen hur starka dom är, står upp mot ett sånt starkt lag och spelade sån fin fotboll. Jag var så sjukt stolt över grabbarna efter Malmö matchen för dom har spelat både Europa spel och Allsvenskan i nästan två månader, väldigt tajt spelschema men ändå så gör dom allt för laget på planen och går all in i varje match. Igår startade allsvenskan igen och idag spelar vi våran match. Derby mot Djurgården och jag är så äckligt nervös som vanligt innan derbyn. Det är en riktig hatkärlek för dom matcherna. Dock hoppas jag att derbyspöket är med oss även i denna match!! Djurgårdarna får säga vad dom vill om spöket, såklart att dom inte tror på derbyspöket men hade det vart tvärtom så hade dom tyckt annorlunda haha. Så klockan 15.00 smäller det och tyvärr kommer jag kolla själv på matchen men det gör inget, kommer skrika som om jag satt på arenan ändå haha.